Η διαχείριση του eshop/website σας, είναι μια διαδικασία στην οποία σας δίνει περισσότερο χρόνο να ασχοληθείτε με σημαντικότερα ζητήματα της επιχείρησής σας.

Στην DANDE Marketing Agency εκτιμούμε πως ο χρόνος είναι πολύτιμος, για αυτό προσθέσαμε την υπηρεσία διαχείρισης eshop/website, με σκοπό να κάνουμε την ζωή των ελεύθερων επαγγελματιών λίγο πιο εύκολη.

Η διαχείριση εξυπηρετεί διαφορετικά τμήματα και ανάγκες ενός eshop ή μιας ιστοσελίδας. Από το τεχνικό μέρος προγραμματισμού μέχρι και το αισθητικό μέρος προβολής, η ομάδα μας είναι άκρως προετοιμασμένη για να αναλάβει την διαχείριση της διαδικτυακής σας προβολής.

Post Image

Τεχνική & αισθητική διαχείριση

Διαχείριση καταστήματος (προϊόντων, εκπτώσεων κλπ)

Ανταγωνιστικές τιμές

Η διαχείριση καταστήματος είναι μια υπηρεσία όπου περιλαμβάνει την αλλαγή τιμών, προσθήκη/αφαίρεση εκπτώσεων και σε ορισμένες περιπτώσεις την καταχώρηση προϊόντων.

Η διαχείριση ιστοσελίδας αφορά το αισθητικό κομμάτι της. Είναι μια μηνιαία υπηρεσία με σκοπό την αλλαγή/διαγραφή/βελτίωση κειμένων/φωτογραφιών κα.

Η διαχείριση είναι μια υπηρεσία όπου θεωρείται απαραίτητη, ειδικά σε ηλεκτρονικά καταστήματα και ιστοσελίδες με συχνή επισκεψιμότητα και χρήση από το κοινό της εκάστοτε επιχείρησης.