Η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως είναι τα newsletters, αποδεικνύεται διαχρονικά μια αξιόπιστη λύση στον τομέα της διαδικτυακής προώθησης μιας επιχείρησης.

Ωστόσο, το email marketing θα πρέπει να είναι σωστά οργανωμένο και να διαθέτει την κατάλληλη στρατηγική και στόχευση ώστε να μπορεί να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Post Image

Σχεδιασμός newsletter

Διαχείριση λίστας

Δημιουργία & παρακολούθηση καμπάνιας

Αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του email marketing είναι το χαμηλό κόστος του. Χωρίς την ανάγκη μεγάλης επένδυσης, μία επιχείρηση μπορεί να προχωρήσει εύκολα και γρήγορα στην προβολή και προώθησή της.

Η μαζική αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα μεγάλο αριθμό ατόμων, αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα του email marketing. Καθώς η αποστολή γίνεται άμεσα σε όλους τους παραλήπτες, δεν υπάρχει η χρονική καθυστέρηση που χαρακτηρίζει άλλες προωθητικές ενέργειες. Ως αποτέλεσμα, η επιχείρηση σας μπορεί να προβληθεί σε μεγάλο μέρος της αγοράς άμεσα και αποτελεσματικά.

Με το email marketing μπορείτε να δημιουργήσετε προσωποποιημένες καμπάνιες με βάση το υπάρχον πελατολόγιο σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το πλεονέκτημα ώστε να προωθήσετε προσφορές & ενημερώσεις σε συγκεκριμένες κατηγορίες κοινού (segments), οι οποίες βλέποντας εξατομικευμένα μηνύματα που ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες τους, είναι πολύ πιο πιθανό να ανταποκριθούν θετικά στην επιχείρησή σας.