Στην DANDE Marketing Agency διαθέτουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία και, γνωρίζοντας όλες τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε για εσάς το ιδανικό e-shop ώστε να επωφεληθείτε από τον συνεχώς αυξανόμενο όγκο διαδικτυακών πωλήσεων.

Post Image

Ανταγωνιστικές τιμές

Άμεση παράδοση

Εύκολη χρήση

Οι περισσότεροι χρήστες σήμερα συνδέονται στο διαδίκτυο μέσα από κινητές συσκευές (όπως smartphones, tablets) και αυτή η τάση θα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Εάν η ιστοσελίδα σας δεν εμφανίζεται σωστά σε αυτές τις συσκευές (responsive), δεν θα υπάρχει προσαρμογή του περιεχομένου της ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης με αποτέλεσμα οι χρήστες να μην απολαμβάνουν τη βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγησή τους.

Στην DANDE Marketing Agency σχεδιάζουμε responsive ιστοσελίδες και πριν την παράδοση στον πελάτη πραγματοποιούμε ενδελεχείς ελέγχους ώστε να βεβαιωθούμε πως όλοι οι επισκέπτες θα έχουν μια όμορφη εμπειρία, χωρίς περιορισμό στο υποστηριζόμενο μέγεθος και είδος οθόνης.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα όλο το περιεχόμενο θα πρέπει να είναι ορθά δομημένο ώστε να προσφέρει τις κατάλληλες πληροφορίες στον επισκέπτη. Η περιγραφή των προϊόντων, το φωτογραφικό υλικό, η τιμή τους και οι λοιπές χρεώσεις θα πρέπει να είναι εμφανείς και ξεκάθαρες.

Η ταχύτητα απόκρισης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην παραμονή του επισκέπτη και την ολοκλήρωση της αγοράς του. Στην DANDE Marketing Agency βελτιστοποιούμε την ταχύτητα φόρτωσης των e-shop που κατασκευάζουμε ώστε να μετατρέπετε σε πελάτες όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες!