Η ιστοσελίδα αποτελεί την ισχυρή εικόνα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Ο σχεδιασμός για την κατασκευή ιστοσελίδων αποτελεί πρόκληση για εμάς, ώστε η έμπειρη ομάδα μας να αναλάβει να σχεδιάσει ένα ελκυστικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας website.

Αποκτήστε μια εντυπωσιακή, εύκολη αλλά και λειτουργική ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ή το τουριστικό σας κατάλυμα. Ιστοσελίδα με παρουσίαση του καταλύματος, δυνατότητα κράτησης και διασύνδεση με μηχανές κρατήσεων.

Post Image

Ανταγωνιστικές τιμές

Γρήγορη παράδοση

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Οι περισσότεροι χρήστες σήμερα συνδέονται στο διαδίκτυο μέσα από κινητές συσκευές (όπως smartphones, tablets) και αυτή η τάση θα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Εάν η ιστοσελίδα σας δεν εμφανίζεται σωστά σε αυτές τις συσκευές (responsive), δεν θα υπάρχει προσαρμογή του περιεχομένου της ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης με αποτέλεσμα οι χρήστες να μην απολαμβάνουν τη βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγησή τους.

Στην DANDE Marketing Agency σχεδιάζουμε responsive ιστοσελίδες και πριν την παράδοση στον πελάτη πραγματοποιούμε ενδελεχείς ελέγχους ώστε να βεβαιωθούμε πως όλοι οι επισκέπτες θα έχουν μια όμορφη εμπειρία, χωρίς περιορισμό στο υποστηριζόμενο μέγεθος και είδος οθόνης.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων templates μοντέρνου σχεδιασμού, ανάλογα με τον τύπο ιστοσελίδας που θέλετε να δημιουργήσουμε για εσάς.

Εάν δεν έχετε ήδη συνδρομή φιλοξενίας, σας προσφέρουμε μαζί με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, φιλοξενία του website σας στο βασικό μας πακέτο για τον πρώτο χρόνο!

Σε περίπτωση που το βασικό πακέτο δεν καλύπτει τις απαιτήσεις σας είτε από άποψη χώρου είτε ταχύτητας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε αναβάθμιση σε μεγαλύτερο πακέτο.